Uteromsserien Signatur

Signatur er en tøff og tidløs uteromsserie for nordiske hager, trender og klima. 

I uterommet skal materialene være solide og best mulig beskyttet for et langt liv i vårt tøffe klima. 

Signatur Grå er et vakkert, beiset terrassebord utviklet for nordiske hager, trender og klima. Terrassebordet Signatur er impregnert for å gi utegulvet den beste beskyttelsen før det tørkes og beises i en varm gråtone. 

Ferdig beiset terrassebord 

Ferdig lagt vil Signatur Grå gi et utegulv med et trendy og lunt utseende som passer godt både i store og små uterom, og gjerne i kombinasjon med naturstein og grønt.

Signatur Grå terrassegulv er et trygt valg da det har de samme solide kvalitetene som impregnerte terrassebord, og er ferdig tørket og industrielt beiset med Jotun Industri terrassebeis. De små rillene gir bordet et jevnt og harmonisk uttrykk og gir beisen et bedre heftgrunnlag.

Beste beskyttelse gir lengst levetid

Terrassebordet Signatur er trykkimpregnert og dermed beskyttet mot råte- og insektangrep. Bordet impregneres før det tørkes til ca. 17%. Med kraftige børster blir det påført ett strøk med Jotuns Industri Terrassebeis, før bordet igjen tørkes før pakking. 

Den riktige gråfargen

I Norge er vi velsignet med mye natur og et vakkert lys som skifter med årstidene. Det var derfor viktig å finne en gråfarge som kler både varme og kalde farger. Signatur Grå vil kle både kalde og varme farger like godt og sklir spesielt godt inn der det er benyttet naturstein eller betong.

Signatur Pergola

Pergolaen Signatur er både elegant og solid og tåler godt vårt nordiske klima. 

48X98 er den mest "kjente" og solgte dimensjonen av konstruksjonsvirke. Impregnert vil de ha et langt liv i all slags vær og gråne naturlig etter et år eller to.

Pergolaen Signatur er utviklet i samarbeid med en av Norges fremste hagedesignere med den samme grunntanken om at det i uterommet skal være solid og materialer som er best mulig beskyttet for et langt liv i vårt tøffe klima.

Solide dimensjoner

Vi har valgt solide og kraftige dimensjoner slik at du får en varig god løsning.

Følger du vår byggeanvisning får du en pergola som er stor nok til å romme et lite utekjøkken med spiseplass, eller et par romslige loungesofaer med bord og kanskje et ildsted.

Modulsystem

Designet sine gjennomtenkte prinsipper gjør det enkelt å sette sammen flere pergolaer der det er plass og behov.

Med rene linjer og kraftige dimensjoner vil våre Signatur produkter og byggeguider tåle det norske klimaet godt og legge til rette for lange somre ute. 

Vil du lese mer om Signatur Pergola?

Ta en titt på vår byggeguide

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish