Barnas Trepris

Vi er på jakt etter prosjekter der det er bygget for eller med barn, og selvfølgelig i TRE. Alle kan søke - alle kan vinne!

Har dere snekret en olabil? Eller kanskje satt opp et klatrestativ eller en sjørøverskute i hagen? Har du nettopp bygget en fin lekestue eller en kul sandkasse?

Vi er på jakt etter kreativ, artig og engasjerende bruk av tre som barn har glede av; lekebil, køyeseng, lekehytte, huskestativ etc. Det har ingen betydning om det er på et barnerom eller et prosjekt i hagen. Alle som bruker tre i sine byggeprosjekter oppmuntres til å søke.

Vinneren av Barnas Trepris får 10 000 kroner, plakett og kanskje blir beskytter av Barnas Trepris og "sjefen over alle sjefer" med når vi kommer på besøk :-)

Se oversikten over tidligere vinnere av Barnas Trepris og de andre kategoriene her på våre nettsider.

Les også vår byggeblogg og bli inspirert!

Vinneren av Barnas Trepris får 10 000 kroner, plakett og pølsefest.

ASGEIR BORGEMOEN ER BESKYTTER AV BARNAS TREPRIS

Barn har en naturlig bygge- og skaperglede og vi legger derfor like mye energi i å bedømme prosjektene som kommer inn i kategorien Barnas Trepris. For å verne ekstra om tanken på at prosjektet skal være til glede for barn har vi i alle år hatt med og gitt et ekstra ansvar til en kar som i hele sin yrkeskarriere har jobbet med å glede og inspirere barn ( og voksne).

Som artist og programleder er Asgeir et kjent og kjært fjes hos både unge og gamle barn. De seneste årene har han vært programleder for Barnas Kjøkken og Garasjen, men det er likevel barne-TV suksessen Fritt Fram fra tidlig på 2000-tallet som mange forbinder med Asgeir, og det er derfor ofte like stas for foreldrene når "Sjefen over alle sjefer" dukker opp med med sitt flotte "ordførerkjede" i tre.

TRE ER HOVEDKRITERIET

  • TRE må utgjøre det synlige hovedproduktet i prosjektet.
  • Prosjektet må være ferdig avsluttet.
  • Det er ikke en forutsetning at trelasten er produsert hos oss, men den må være handlet hos en av våre mange forhandlere
  • Søknadsfrist er i 1. desember hvert år 

Se alle kriterier her

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish