Hytteprisen

Vi er på jakt etter gjennomført, nyskapende eller kreativ bruk av tre i alle typer private hytter og fritidsboliger. Alle kan søke - alle kan vinne!

Har du pusset opp hytta med trepanel med tilhørende listverk, skiftet kledning, bygget terrasse eller kanskje et lite hytteanneks? Da bør du søke Hytteprisen

Vi lanserte i 2015, etter mange spennende år med Inspirasjonsprisen en egen pris for hytter og fritidshus, der vi er på jakt etter gjennomført, nyskapende eller kreativ bruk av tre i alle typer hytter og fritidsboliger. Det spiller ingen rolle om det er oppussing av gammel hytte, et nytt tilbygg eller en helt ny hytte. Et uterom eller utestue på hytta vil også havne i denne kategorien. 

Se oversikten over tidligere vinnere av Inspirasjonsprisen her på våre nettsider. Det er kun kåret en vinner av Hytteprisen. Første vinner ble familien Martinsen fra Sandefjord og hytta ser du på bildet under.

Les også vår byggeblogg og bli inspirert!

Vinneren av Hytteprisen får 50 000 kroner, plakett og egen reportasje i Hyttemagasinet.

HYTTEPRISEN DELES UT I SAMARBEID MED HYTTEMAGASINET

Vil du få besøk av profesjonell fotograf og få din hytte på glanset papir? For mange er mye av gleden ved Inspirasjonsprisen det å kunne dele og få bekreftelse på at man har lyktes med prosjektet sitt. Derfor er vi glade for at vi har en seriøs samarbeidspartner med oss til å kunne løfte frem de flotte søknadene ytterligere.
Hyttemagasinet gis ut av Aftenposten Forlag og er et magasinet med inspirerende og nyttig hyttestoff – både for leseren som allerede har hytte eller den drømmer om å bli hytteeier. Hyttemagasinet er en inspirasjonskilde som favner alt fra moderne og flotte hytter, til enkle og funksjonelle hytter. 

GÅ TIL SØKNADSSKJEMA

TRE ER HOVEDKRITERIET

  • TRE må utgjøre det synlige hovedproduktet i prosjektet.
  • Prosjektet må være ferdig avsluttet.
  • Det er ikke en forutsetning at trelasten er produsert hos oss, men den må være handlet hos en av våre mange forhandlere
  • Søknadsfrist er i 1. desember hvert år 

Se alle kriterier her

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish